Olaćanje i dostava

Registracija Kupca i Narudžba proizvoda

 

Proizvodi se naručuju elektronskim putem. Kako bi izvršili kupnju registracija nije obavezna. Registracija se vrši kreiranjem korisničkog računa. Registracija je besplatna. Prilikom registracije Kupac kreira korisničko ime i zaporku. Kupac je odgovoran za sve radnje i narudžbe izvršene pod njegovim korisničkim imenom. Nakon unosa ovih podataka, registraciju dovršavate klikom na polje “Registracija”.  Vaš korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se upisivanjem korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”. Za svaku sljedeću kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Registrirani i neregistrirani korisnik/kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i/ili kupovine.

Proizvod se naručuje putem košarice. Kada Kupac izvrši narudžbu, Trgovac će elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijesti Kupca da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

Nakon što Trgovac zaprimi uplatu narudžbe, Ugovor o kupnji se smatra sklopljenim. Nakon sklopljenog Ugovora, Trgovac će Kupca obavijestiti elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijesti koja sadržava informacije o narudžbi, adresi isporuke, kontakt-podacima korisničke službe Trgovca te druge podatke sukladno Zakonu.

Nakon slanja potvrde o narudžbi Kupac može mijenjati narudžbu isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na mail: prodaja@spartium-cosmetics.com

Na Internet trgovini Kupac može platiti svoju narudžbu klikom na „Kupi“. U košarici će tada vidjeti ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dostave).

Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skaldištu, Trgovac će obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ te o roku u kojem će proizvod biti dostupan. Naručeni proizvod ovisno o tome da li je dostupan na skladištu, Trgovac isporučuje u najkračem mogućem roku, a najkasnije u roku od 1-3 radna dana.
Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda, trgovac će kupcu vratiti uplaćen novac (uvećan za propisanu kamatnu stopu) što je prije moguće, a najkasnije u roku od 7 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.
Dostava proizvoda

Cijena  usluge dostave nije uračunata  u cijenu proizvoda i posebno je naznačena u narudžbi.

Ukoliko Kupac odabere dostavu proizvoda od strane Trgovca, dostava kupljenog proizvoda vrši se na adresu dostave navedenu prilikom izrade narudžbe putem dostavne službe Overseas.
Dostava proizvoda Kupcu obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu Trgovca. Dostavljač će telefonskim putem kontaktirati Kupca radi dogovora oko termina za dostavu.

Dostava se naplaćuje po cijeni od 30,00 kn. Za narudžbe iznad 300,00 kn dostava se ne naplaćuje.

Ukoliko se narudžba nakon slanja vrati natrag kupac je obavezan uplatiti iznos poštarine za ponovno slanje, čak iako je prethodno imao pravo na besplatnu poštarinu obzirom na visinu narudžbe.